Fler logiplatser

Det finns nu ett fåtal nya boendeplatser på hårt underlag under Tiomila helgen. Platserna bokas på Eventor.

We now have a few more places for lodging at hard surface during the Tiomila weekend. Please, book the new places via Swedish Evenor.

 

Fullbokat boende

Boendeplatserna på hårt underlag är redan fyllda. Vi arbetar på att få fram fler platser och återkommer snarast. Dessa platser kommer att bli till samma pris som tidigare.

Information kommer att publiceras på www.10mila.se samt våra sociala media.

För deltagare som önskar bo på hotell vänligen kontakta Almåsa konferens på e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Almåsa konferens är beläget 30 min med bil från Nynäshamn.

Nu ligger inbjudan uppe!

Nu finns inbjudan tillgänglig i pdf. Den innehåller några uppdateringar jämfört med den prel inbjudan som tidigare publicerats, så kolla gärna! Du hittar den under fliken Tävling.

Anmälningsstopp onsdag 7 mars

Tryckfelsnisse har tyvärr varit framme i svenska och finska inbjudan. Sista dag för anmälan till ordinarie anmälningsavgift är onsdag 7:e mars och inget annat.

Årets julklappstips!

Varför inte ge bort ett presentkort till TV-sändningen från 2018 10MILA till nära och kära?

De är då försäkrade om att inte missa något av den 24 timmar långa TV sändningen. 10MILA är en av 2018 års höjdpunkter i orientering. Nästa år utlovas en spännande tävling i vildmarksterräng i utkanten av Nynäshamn 28-29 april.

 

Genom att skicka uppgifterna nedan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får ni en betalningsinstruktion till den e-post adress som ni angivit.

Uppgifterna som vi behöver är:

  • Ditt Namn
  • Din e-postadress
  • Namn på mottagaren av presentkortet


När betalningen är gjord så kommer ett presentkort med kod till den angivna e-post adressen. Koden används för att logga in och titta på TV sändningen när den startar 28 april nästa år.

Kom ihåg att göra betalningen senast 21 december så den hinner bli registrerad!

Har ni frågor så kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Arrangörer:

Värdkommun: